Keskolle vihreää valoa kauppalaajennukseen

Kangasalan kaupunki ja Kesko ovat laatineet yhteistoimintasopimuksen Ellintien alueen kehittämisestä ja kaavoituksen käynnistämisestä. Kaupunki varaa Keskolle keskustan K-marketin lähistöltä alueen alustavia suunnitelmia ja selvityksiä varten. Varaus pidetään voimassa kaavamuutosehdotuksen valmistumiseen tai ensi kesäkuun loppuun asti.

Kangasalan mukaan kyseessä on keskustan elinvoiman ja kehittymisen kannalta merkittävä alue ja kaupallinen keskittymä, ja kaupunki onkin hankkinut aktiivisesti maata Ellintien ympäristöstä viime vuosien aikana.

Keskolla puolestaan halutaan kasvattaa sekä kauppaa ja sen tiloissa toimivien yritysten määrää että kaupan pysäköintimahdollisuuksia.

Kaupungin teknisen keskuksen mukaan yhteistoimintasopimuksella ei sovita – eikä edes voida sopia – asemakaavoituksen sisällöstä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?