Lavis-lauantai Kyynärön lavalla

Kyynärön lavalla vietetään juhannuksen jälkeen lavis-lauantaita. Kyynärö-Ämmätsä-Vahdermetsän kyläyhdistyksen 30.6. järjestämässä tapahtumassa tanssitaan kello 13–16 Merja Sintosen johdolla tuttuja lavatanssilajeja kuten humppaa, valssia, rumbaa, salsaa, jenkkaa, fuskua, cha chata ja sambaa.

Lavis on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Kuntoilun lomassa oppii eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että jyvälle pääsee tottumattomampikin tanssija ja mukaan voi lähteä, vaikkei olisi ennen tanssinut lavatansseja.

Lavis-lauantai 30.6. klo 13–16 Kyynärön lavalla (Rautajärventie). Paikan päällä on puffetti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?