Sähköautojen latauksen lisäksi OP Kangasala virittelee yhteiskäyttöautopalvelua

OP Kangasala tuo asiakkaidensa käyttöön sähköauton latauspisteen Kangasalan konttorin edustalle. Itse latauslaite on jo asennettu ja palvelun käyttöönottoa viimeistellään kesän aikana.

– Sähköauton latausmahdollisuus tulee kahteen vierekkäiseen parkkiruutuun pankin etupihan pysäköintialueella. Ruudut maalataan vihreiksi, jotta ne on helppo tunnistaa. Toinen paikoista varataan ensisijaisesti pankin yhteiskäyttöautolle ja toinen tulee olemaan asiakkaiden käytössä latauskäyttöä varten, kertoo pankin hallintopäällikkö Eila Vuorinen.

Etupihalle suunnitellaan samanaikaisesti myös lisäpaikkoja päivittäisen asiakaspysäköinnin sujuvoittamiseksi.

– Sähköautoilun edistäminen latauspalveluita tarjoamalla on meille erinomainen tapa toteuttaa yhteisöllistä rooliamme paikallisella tasolla. Haluamme olla mukana edistämässä sähköautoilun kasvua ja samalla tehdä sähköautoilusta helppoa uusien palveluiden avulla, OP Kangasalan toimitusjohtaja Mika Kivimäki toteaa.

Pankki tuo omistaja-asiakkailleen samassa yhteydessä uuden helppokäyttöisen palvelun, yhteiskäyttöauton. Kyseessä on pankille hankittavasta täyssähköauto, joka on vuokrattavissa käyttöön iltaisin ja viikonloppuisin. Alkutoimenpiteiden jälkeen auton vuokraaminen ja siihen liittyvien kustannusten maksu onnistuu mobiilisovelluksen kautta.

– Yhteiskäyttöautoilu on vahvistuva trendi ja pankkimme haluaa olla omalta osaltaan tukemassa tätä kehitystä, toteaa asiakkuusjohtaja Terhi Salminen.

Palvelu tulee olemaan pankin kaikkien omistaja-asiakkaiden hyödynnettävissä. Salmisen mukaan auto on lähtökohtaisesti käytettävissä pankin aukioloaikojen ulkopuolella, myös viikonloppuisin.

– Täsmennämme vielä tiettyjä yksityiskohtia tarkkoihin käyttöaikoihin ja kustannuksiin liittyen. Kustannus tulee olemaan tuntipohjainen, joten parhaiten auto sopii muutaman tunnin käyttöjaksoille, hän arvioi.

Sekä latauspaikka että yhteiskäyttöauto on tarkoitus saada käyttöön viimeistään kesän jälkeen.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.