Poliisin haaviin jäi useita rattijuoppoja

18-vuotiaan kuljettajan auto auto ajautui ojaan Vimmun paikkeilla Pälkänevedentiellä.

Poliisin haaviin jäi useita rattijuoppoja Pälkäneen alueella Kirkkareiden aikana. Rautajärven ja Luopioisten välisellä tiellä 322 poliisi tavoitti maanantaina iltapäivällä vuonna 1981 syntyneen mieskuljettajan, joka ajeli ilman voimassaolevaa ajo-oikeutta. Tamperelaismies puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta poliisin tekemä huumepikatesti näytti positiivista sekä amfetamiinille että kannabikselle. Seitsemältä maanantai-iltana Rautajärventiellä poliisi puhallutti vuonna 1969 syntyneen mieskuljettajan, joka puhalsi alkometriin 0,67 milligrammaa litrassa. Kymmenen jälkeen maanantai-iltana poliisin haaviin jäi 18-vuotias kuljettaja, jonka ohjaama auto ajautui ojaan Vimmun paikkeilla Pälkänevedentiellä. Autoa ohjannut kangasalalaiskuski puhalsi alkometriin lukemat 0,74 milligrammaa litrassa.

Kirkkareiden aikana tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä aikana myös pari anastusta. Aitoon Honkalan pihaan pysäköidystä matkailuautosta vietiin arvokas puhelin. Alueelle parkkeeratusta mopoautosta vietiin puolestaan lompakko.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?