”Vieraat tekevät juhlan”

Hanna-Leena Turpeinen odottaa jo innolla Varrella virran -tapahtumaan Pälkäneen upeissa maisemissa.

4.8. Kostianvirralla järjestettävä Varrella virran -tapahtuma on luonteeltaan rento ja hyväntuulinen koko perheen tapahtuma. Tämän vuoksi, kun tapahtumalle mietittiin juontajaa, järjestäjätiimin Hanna-Mari Kujalan ensimmäinen ajatus oli kutsua tapahtumaan Veikkauksen Kenotyttönäkin tunnettu Hanna-Leena Turpeinen.

– Hanna-Leena tulee toimeen kaikenikäisten kanssa ja on hyvin lämmin persoona. Juontajana hän on innostunut ja mukaansatempaava. Hän sopii tapahtumaamme loistavasti, iloitsee Pirkanmaan Lehtitalon tapahtumakoordinaattori Kujala.

Kujala toimii tapahtumassa Turpeisen aisaparina.

– Juonnetaan osittain yhdessä, mutta Hanna-Leena on pääosassa, kertoo Kujala vankan juontokokemuksen omaavaan Turpeisen roolista tapahtumassa.

Turpeinen on Kenoarvontojen lisäksi tehnyt monenlaisia äänitöitä sekä juontanut tapahtumia aina pyöräkilpailuista matkamessuihin. Varrella virran -tapahtumaa hän odottaa innolla.

– On suuri ilo tulla juontamaan Varrella virran-tapahtumaa uskomattoman kauniisiin Pälkäneen maisemiin.

Olen hyvin iloinen siitä, että saan jakaa tämän hauskan ja rennon kesäpäivän kanssanne. Odotan jo kovasti tapaamista kanssanne, Turpeinen iloitsee.

Juontotyössä Turpeista kiehtoo tapahtumien ainutkertaisuus sekä yleisö. Palkitsevinta on nähdä yleisön ilo, ja nimenomaan ihmiset saavat Turpeisen innostumaan.

– Työni on saada ihmiset innostumaan sekä pitää tapahtuman punainen lanka käsissäni. Ilman teitä yksikään tapahtuma ei olisi mitään. Eli aivan kuten juhlissakin, myös yleisötapahtumissa, vieraat tekevät juhlan. Me puolestaan teemme kaikkemme, jotta viihdytte.

Hanna-Mari Kujala lupaa, että tapahtumassa todella viihtyvät kaikki. Luvassa on ohjelmaa kaikille veneretkestä piknikiin ja musiikkiesityksistä extreme-kilpailuun.

– Tulkaa ja ottakaa naapuritkin mukaan, kehottaa Kujala innoissaan.

Varrella virran -tapahtuma lauantaina 4.8. kello 12 alkaen Kostianvirran vierasvenelaiturien luona Kostiantien varrella.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?