Nuijantalo: Kesä jatkuu vilkkaana

Valokuvia ja taidetta Pälkäneeltä

Nuijantalon näyttelyssä on esillä myös vanhoja valokuvia ja dokumentteja. Sadan vuoden takaiset puutalkoot peruuntuivat, koska sisällissodassa Nuija päätyi punakaartin esikunnaksi.

Nuijalla esillä ollut lottanäyttely vaihtui tiistaisten lottalaulajaisten jälkeen Pälkäneen valokuviin ja taiteeseen. Näytteillä on pälkäneläistaiteilijoiden teoksia sekä uusia ja vanhoja valokuvia Pälkäneeltä. Pälkäne-päivänä kuvia heijastetaan myös seinälle. Pälkäne-päivä on heinäkuun viimeinen sunnuntai.

Pälkäneläisten taiteilijoiden ja kädentaitajien näyttelyn avajaisia vietetään lauantaina 28.7. kello 13. Mukana on muun muassa Anja Mattila-Tolvasen, Anneli Kokko-Haaviston, Anja Niemisen, Marjut Heiniön ja Taija Ahosen teoksia.

– Taidenäyttelyn kanssa samaan aikaan Nuijantalolla on esillä vanhoja valokuvia Pälkäneeltä. Näitä voi tutkia kahvittelun lomassa. Pälkäne-päivänä salin valkokankaalla nähdään kuvaesitys Onkkaalasta ja Pälkäneen kyliltä vuosien varrelta, Sinikka Ignatius kertoo.

Nuijan näyttelyssä on esillä vanhoja ja uusia kuvia Pälkäneeltä.

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 4.–5. elokuuta Nuijalla järjestetään ”Toinen mahdollisuus” -kirpputori, johon voi vuokrata oman pöydän Nuijantalon kahvilasta.

Elokuu jatkuu vilkkaana. Maanantaina 6.8. luennolla kuullaan ongelmakoiran koulutuksesta, 11.–12.8. pidetään Spirraalin kurssiviikonloppu ja 17.8. salissa nähdään ja maistellaan Alsacen kuvia ja makuja. Alsace -tilaisuuteen ilmoittaudutaan etukäteen Ignatiukselle numeroon 044 570 1002.

Nuijantalon Kahvilan & Putiikin kesän lopettajaisia vietetään 31.8 perjantaina venetsialaisetkojen ja 1.9. lauantaina naisten hyvinvointi- ja juoksutapahtuman merkeissä. Live-bändi soittaa.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?