Käyttöä vaille valmis

Viime viikolla lähiliikuntapuistossa oli vielä hyvin hiljaista.

Pälkäneen kirjaston ja kunnantalon väliin rakennettu lähiliikuntapuisto on viimeisiä silauksia vaille valmis. Alueen skeittipuisto on ollut käytössä jo viime syksystä asti, mutta nyt myös loppuosat puistosta ovat käyttökunnossa.

– Turvamattoa tehneiden urakoitsijoiden työ hieman venyi. He poistuivat puistolta vasta pari viikkoa sitten, kertoo Pälkäneen kunnan liikunta- ja vapaa-aikasihteeri Petri Ketola.

– Nyt puisto on kuitenkin turvallinen ja kaipaa käyttäjiä, hän jatkaa iloisena.

Puiston lopullisesta varustuksesta puuttuu vielä muutamia kalusteita. Puutteet eivät kuitenkaan estä puiston käyttämistä.

– Vielä on hankinnassa muutama pöytä ja penkki, jalkapallomaali sekä kiipeilyköysi. Tarkoituksena on tilata kalusteet ihan pian. Ehkä teen tilauksen jo tänään, jos ehdin, pohtii Ketola

Lähiliikuntapuistosta löytyy muun muassa skeittipuisto, vaijeriliukurata, hämähäkkikeinu, kaksi liukumäkeä ja kiipeilutelineitä.

Puiston rakentaminen aloitettiin viime keväänä. Rakentamiseen saatiin avustusta valtion aluehallintovirastolta. Lisäksi käytettiin kunnan perintönä saatuja rahoja, joita oli tarkoitettu lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Loput kustannuksista hoiti Pälkäneen kunta.

Puiston varustuksesta puuttuu enää muutama kaluste.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?