Säären rasitusmurtumasta kärsinyt Topi Rönni viikonloppuna nuorten SM-kisoissa

Säären rasitusmurtuma on estänyt pälkäneläiseltä Topi Rönniltä viime syksystä lähtien kaikki hyppy- ja juoksulajit. Harmi viime vuosien ykköslajin eli korkeushypyn jäämisestä tauolle on ollut suuri, sillä tänä vuonna edessä olisivat olleet ensimmäiset henkilökohtaiset SM-kisat. 14-vuotiaiden sarjassa kilpaileva Rönni olisi lähtenyt korkeushyppyyn viime vuoden tilastokärkenä.

Rönni kykenee kuitenkin kilpailemaan nuorten SM-kisoissa kuulantyönnössä ja kiekonheitossa. 14–15-vuotiaiden SM-kisat järjestetään Saarijärvellä tulevana viikonloppuna. Rönni edustaa kisoissa Tampereen Pyrintöä.

Parin Onkkaalan urheilukentän treenikerran jälkeen Rönni otti kaksi mestaruutta Ratinan sisulisäkilpailussa heinäkuun loppupuolella. Kiekon tuloksella 46.47 metriä hän meni kotimaan 14-vuotiaiden tilastoissa neljänneksi. Kuulassa nuoren miehen tämän kauden paras tulos on 12.36 metriä, mikä oikeuttaa tilastoissa 11. sijalle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?