Aitoolaisten uusi komea laituri

Laituritalkoot käynnissä.

Kouvalanjärven uimarantaan on tänä kesänä talkoovoimin vaihdettu uusi laituri. Aloitteentekijöinä hankkeessa olivat Jarkko Pihkala ja kylän talkoopäällikkö Heikki Heino, jotka jo keväällä ryhtyivät rakentamaan uuden ponttoonilaiturin elementtejä. Heinä-elokuun vaihteessa järjestettiin vanhan laiturin purkutalkoot ja uuden laiturin asennustalkoot, joihin molempiin osallistui kymmenkunta aktiivista kyläläistä ja kesäasukasta koneineen ja työkaluineen. Kyläyhdistys kiittää Pälkäneen kuntaa ja kaikkia talkoisiin osallistuneita aitoolaisten yhteisen uimarannan kunnossapidosta ja kehittämisestä.

 

Laituritalkoot käynnissä.

Uusi, komea laituri.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?