Rönnissä lauletaan valsseja

Kauneimmat muistojeni valssit on teemana Rönnin yhteislaulujen iltapäivässä sunnuntaina 12.8. Esille tulevat niin Häävalssi kuin Nuoruusmuistoja ja Kultainen nuoruuskin sekä monta muuta kaunista valssia.

Muistojeni valsseissa käydään Saarenmaan nummilla, Inarinjärvellä, Mustallamerellä sekä katsastamassa Uralin pihlajaa ja Äänisen aaltoja. Iltatuulen viestiä kuunnellaan viettämällä Ilta Skanssissa. Tukevalla maalla ollaan Rantakoivun alla poimimassa Metsäkukkia.

Yhteensä lauletaan parisenkymmentä valssia Jukka Hirtolahden harmonikan säestyksellä. Kello 14 alkavat yhteislaulut pidetään Rönnin Kesäteatterin uuden katsomokatoksen alla. Vaihtoehtoinen paikka on tanssilava, jos kesän sää yllättäen kääntyy rumaksi.

Pääsymaksua tilaisuuteen ei peritä. Vapaaehtoisesti ja oman harkinnan mukaisella rahamäärällä voi kuitenkin tukea syksyllä toteutettavan Rönnin uuden huoltorakennuksen rakentamista. Uuteen huoltorakennukseen tulee mm. suihku- ja pesutilat sekä inva- ja muut WC-tilat palvelemaan kaikkia Rönnin vieraita.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.