Auton vuosikymmeniä Suomessa -valokuvanäyttely Kangasala-talossa

Valokuvanäyttelyssä on esillä Suomalaista autoulua eri vuosikymmenillä. Kuva: Matti Vuorimaa

Valokuvaaja Matti Vuorimaa kuvasi Tekniikan Maailma -lehdelle autoilun historiaa käsittelevän Autoilun vuosikymmeniä -juttusarjan vuonna 1985. Juttusarjan valokuvista koottu Auton vuosikymmeniä Suomessa -näyttely on nähtävillä Kangasala-talon toisessa kerroksessa 9.9.2018 saakka.

Valokuvien rinnalla nähdään toimittaja Jussi Juurikkalan samaa juttusarjaa varten laatimia tekstikatkelmia. Valokuvasuurennokset on saatu Vehoniemen automuseosta, joka aikoinaan hankki valokuvissa nähtävät ajoneuvot, autoiluvarusteet, puvut ja asusteet.

Näyttely on osa Vehoniemen automuseon 35-vuotisjuhlavuotta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?