Täysperävaunun nosto haittaa liikennettä Lahdentiellä

Täysperävaunun perävaunuosan kaatuminen ojaan ja osittain ajoradalle haittaa liikennettä Lahdentiellä Pälkäneen Kollolassa. Pelastuslaitos ohjaa liikennettä onnettomuuspaikalla. Vaunun nostotöiden Pinteleentien risteyksessä arvioidaan kestävän ainakin aamuyhdeksään asti, ja liikennevirta saatetaan katkaista nostotyön ajaksi. Pelastuslaitokselta toivotaankin, että onnettomuuspaikan ohi kulkevat varaisivat mahdollisuuksien mukaan matkaan tavallista enemmän aikaa.

Ajoneuvoyhdistelmä oli ollut kääntymässä sivutieltä valtatie 12:lle noin aamukuudelta, kun kärryosa oli päätynyt ojaan ja kellahtanut. Vetoauto pysyi pystyssä eikä kuljettaja loukkaantunut.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?