Juurevan rokin juhlat taas Raikussa

Neljäs kerta julkisesti kaikelle kansalle, mutta jo kymmenes kerta kaikkiaan. Ensi viikonloppuna pidettävä Raikku rokkaa ja rakastaa -tapahtuma eli R3-festivaali jatkaa toimivaksi todetulla kaavalla. Juureva blues- ja country-vaikutteinen rock täyttää Peltolan tilan pihapiirin sekä perjantai- että lauantai-iltana.

Perjantaina lavalle nousevat blueskitaristi Erja Lyytinen, eturivin suomalaismuusikoiden 1980-luvulla muodostama ja hiljalleen keikkailusta jälleen innostunut Broadcast sekä Yhdysvalloissa country-listojen kärjessä käväissyt oululainen Larry Peninsula. Lauantaina esiintymisvuorossa ovat Sonja Lumme, Whistle Bait riveissään muun muassa Agentsista tuttu Vesa Haaja sekä tietenkin Still, tilan isännän Riku-Sippo Uotilan oma bändi.

Tilan alueelle levittäytyy kattavasti ruoka- ja juomatarjontaa, joita viime vuoden tapahtumassa hyödynsi viikonloppuna yli 2000 kävijää.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?