Yhteislaulut kaikuivat kotiseutumuseolla

Museoiden iltaa vietettiin Kangasalla viime torstaina. Kuhmalahden Kotiseutumuseolla iltaa vietettiin musiikin merkeissä. Musiikista vastasi Matti Rauhalahti.

Kuhmalahden Kotiseutumuseolle saatiin yhteislaulunhaluista yleisöä mukavasti viime torstaina järjestetyssä Museoiden illassa. Sävelet kaikuivat elokuun lämpimään iltaan välillä hetkeen sopivasti tunnelmoiden, välillä löytyi reipasta otetta, ja välillä mentiin jopa jazzahtavasti. Musiikin moniosaaja Matti Rauhalahti piti huolen leppoisasta menosta. Illan aikana pääsi myös tutustumaan teemanäyttelyssä esillä oleviin museon omiin kokoelmiin.

Museoiden iltaan osallistui yhteensä kymmenen kohdetta Kangasalla. Mukana Kuhmalahden Kotiseutumuseon lisäksi olivat Kangasalan kotiseutumuseo, Lepokoti, Karjalainen Kulttuurikeskus Äijälä, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, Rajalan kämppä Sahalahdella, Lastentalo Tähtiranta, Varsamäen hevosajoneuvomuseo, Vehoniemen Automuseo ja Mobilia. Illan aikana museoihin oli ilmainen sisäänpääsy, ja niissä järjestettiin erilaista ohjelmaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?