Lauantaina tehdään löytöretki Sarsaan

Arkeologian harrastajat Sarsa ry sekä muut Pohtiolammen kivikautisen asuinalueen “Adoptoi monumentti” – toimijat yhteistyötahoineen järjestävät ensimmäisen ”Löytöretki Sarsaan”- arkeologisen iltapäivän Kangasala-talon valtuustosalissa lauantaina 25. elokuuta kello 13. Kangasala-talossa kuullaan monipuolisesti asiaa arkeologiasta harrastuksena sekä Adoptoi monumentti -hankkeesta. Tapahtuma jatkuu kello 17 opastetulla kävelykierroksella Pohtiolammen kivikautisella alueella. Maksuton tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Tilaisuuden järjestävät Arkeologian harrastajat Sarsa ry sekä muut Pohtiolammen kivikautisen asuinalueen Adoptoi monumentti – toimijat, Kangasalan kulttuuripalvelut, Pohtiolammen Sääksikeskus, Harjula Production Ltd ja Kangasala-talo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?