Aitoon iloiset venetsialaiset

Satakunta juhlijaa kokoontui lauantaina laivarantaan viettämään mökki- ja venekauden päättäjäisiä eli Kankahuveja venetsialaisittain. Ohjelmassa oli makkaranpaiston ja seurustelun lisäksi Hyökin Jussin tietokilpailu, ison kokon poltto ja Aitoon omien poikien rokkibändi, jossa soittivat Matias Nieminen (rummut), Elias Tammi (basso), Aleksi Kalliokoski (kitara) ja Akusti Naulapää (urut).

Kyläyhdistys oli yhteistyössä VPK:n kanssa hoitanut puitteet yhteiselle syysjuhlalle, jonka kruunasi leppoisan tyyni sää ja iloinen tunnelma. Juhannuksesta asti kuivunut kokko roihusi komeasti ja veti juhlakansaa ympärilleen palamista seuraamaan. Kyläyhdistys ja VPK kiittävät kaikkia juhlijoita ja järjestelyissä mukana olleita. Tästä ikivanhasta karnevaalista voisi vaikka tehdä kylän yhteisen, uuden perinteen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?