Syksyn ensimmäisen Majatalon vieraina Oskari Auvinen, Sari Essayah ja Nea Knapp

Majatalo-illat juontaa gospelmuusikko Pekka Simojoki. Staff-kuoro on mukana iltojen toteuttajajoukossa. Kuva: Hanna Parviainen

Kangasalan seurakunnan Majatalo-illat aloittavat jälleen toimintansa. Majatalon ovet aukeavat kerran kuussa sunnuntai-iltana Kangasalan kirkossa. Majatalo-illat koostuvat musiikista, puheenvuoroista, Sanasta ja iltateetarjoilusta. Perinteisesti illat on juontanut koko idean isä, gospelmuusikko Pekka Simojoki.

Syksyn ensimmäinen Majatalo tuo 9. syyskuuta kello 18 Kangasalan kirkkoon nimekkäitä esiintyjiä. Illan teemana on Ilta Lauran kanssa -live talk show, jonka juontaa toimittaja Laura Siltala. Talk show´n vieraina ovat kaupunginjohtaja Oskari Auvinen, poliitikko Sari Essayah ja tubettaja Nea Knapp.

− Majatalossa tullaan tänä syksynä kuulemaan mielenkiintoisia ja elämänmakuisia puheenvuoroja ja raikasta, sielua ravitsevaa musiikkia. Majatalon kynnys on matala, ja tunnelma välittömän helppo, lupaa seurakuntapastori ja citypappi Riikka Hämäläinen.

Sunnuntain 14.10. aiheena on katkerat juuret – kuinka luopua kaunan kantamisesta. Vieraina ovat hippievankelistat Outi & Lee sekä pastori ja basisti Arto Antturi. Marraskuun 11. päivän Majatalo keskittyy miehen paineisiin. Ex-rikollinen Jarkko Lassila sekä muusikot Eve & Ossi johdattelevat aiheeseen. Joululaulujen Majatalossa 9.12. kantelevirtuoosi Ida Elina kuljettaa vetovoimaisella pop-otteella kohti joulun tunnelmaa.

Lasten Majatalo tarjoaa Perhetalossa Tapulinmäellä laadukasta ohjelmaa perheen junioreille samaan aikaan. Lastenhoito on maksuton eikä vaadi ilmoittautumista. Majatalo-illat esitetään suorana lähetyksenä seurakunnan verkkosivuilla Tutki uskoa -kohdassa sekä seurakunnan YouTube-kanavalla. Majatalo-iltojen taltioinnit esitetään myös myöhemmin TV7-kanavalla.

Majatalo-illat juontaa gospelmuusikko Pekka Simojoki. Staff-kuoro on mukana iltojen toteuttajajoukossa. Kuva: Hanna Parviainen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?