Yrittäjien hyvinvointihanke: Pälkäneen seudun yrittäjät lähtevät yhdessä liikkeelle sekä hankkivat tietoa terveydestä ja jaksamisesta

Yrittäjät satsaavat jaksamiseen

Jopa kolmannes yrittäjistä kokee työkykynsä alentuneen. Tämä ei ole mikään ihme, kun ajattelee yrittäjän työtehtävien moninaisuutta ja vastuuta.

Erilaiset stressisairaudet lienevät tuttuja lähes kaikille yrittäjille. Usein stressi heijastuu myös läheisten hyvinvointiin.

Pälkäneen ja Luopioisten yrittäjäyhdistykset päättivät viime talvena kääriä hihat paikallisten yrittäjien työssä jaksamisen ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Teimme hankesuunnitelman, jolle saimme virallisen rahoituspäätöksen kesällä. Hankkeemme tapahtumat ja kerhot ovat avoimia kaikille Pälkäneen seudun yrittäjille.

 

Tapahtumia ja kerhoja syyskuusta alkaen

Pälkäneen seudun Yrittäjien Hyvinvointihanke käynnistyi elokuun lopussa opastetulla melontaretkellä Rajalansaareen.

Kokoamme Pälkäneen alueen yrittäjiä erilaisten tapahtumien ja kerhojen avulla. Kokoonnumme liikkumaan ja nauttimaan luonnosta ja toistemme seurasta omien voimavarojemme puitteissa, tekemään pakastettavia yrittäjälounaita ja nauttimaan kulttuurista.

Kutsumme tapahtumiimme puhujiksi ja ohjaajiksi hyvinvointialan asiantuntijoita ja ammattilaisia. Selviytymistarinoiden illassa muutama yrittäjä kertoo oman tarinansa. Tarjoamme tietoa, kannustusta ja rohkaisemme kulkemaan vaikeiden aikojen yli.

Niille, jotka kaipaavat elämäänsä jonkinlaista muutosta, tarjoamme Hyvän Elämän Työpaja -työskentelyä.

Tule mukaan tapahtumiimme ja kerhoihimme! Pyydä myös alueellamme toimivia yrittäjätuttujasi mukaan ja tulkaa yhdessä.

Hankkeemme on kaksivuotinen ja tavoitteenamme on edistää mahdollisimman monen yrittäjän hyvinvointia.

 

Julkinen rahoitus takaa toiminnan edullisuuden

Pälkäneen Seudun Yrittäjien Hyvinvointihankkeen tapahtumat ja kerhot ovat avoimia ja edullisia kaikille seudun yrittäjille, sillä hanke on saanut EU:n Leader -rahoitusta sekä Luopioisten Säästöpankkisäätiön tukea.

Hankkeen vastuullinen toteuttaja on Pälkäneen Yrittäjät ry ja käytännön koordinoinnista vastaa pälkäneläinen yrittäjäaktiivi Marja-Liisa Suomalainen.

 

Hyvinvointihankkeen tavoitteena on lisätä yrittäjien jaksamista ja työkykyä. Melontaa kokeilemassa Sari Päätalo ja Suvi Simola.

Yrittäjien hyvinvointihanke syksyllä 2018

Ajankohta Tapahtuma
Su 16.9.
klo 14-17
Päiväretki Laipassa, lähtö Pihtilammelta. Nuotio-, kävely- ja hölkkäryhmät.
Ti 18.9.
klo 20
Lihaskunto- ja liikkuvuustesti Luopioisten liikuntahallilla.
Ke 19.9.
klo 20
Lihaskunto- ja liikkuvuustesti Onkkaalassa Harjutuulen salissa.
Ke klo 19 alkaen 26.9. Yrittäjien liikuntakerho. Kokoontuu viikoittain vuorotellen Onkkaalassa ja Luopioisissa harrastamaan liikuntaa yhdessä monipuolisesti eri vetäjien johdolla. Ajankohta saattaa vaihtua niinä viikkoina, kun ohjelmassamme on sisäliikuntaa.
Ke 10.10.
klo 18-21
Selviytymistarinoiden ilta Kankahuven saunalla, vertaistarinoita elävästä elämästä. Aloitamme illan pienryhmissä ulkoliikunnalla, jonka jälkeen on mahdollisuus saunoa. Tarinoiden osuus alkaa klo 19.30. Tarjolla pientä iltapalaa.
Lokakuussa Yrittäjien ravintokerho kokoontuu ensimmäisen kerran. Kerhossa kokataan yhdessä kiireisen yrittäjän lounaita ja välipaloja, jotka saa pakasterasioissa mukaansa. Mukana tieto-osuus ravitsemuksesta.
To 15.11. Hyvän elämän työpaja 1. Tule voimaantumaan ja tekemään haluamasi muutos oman hyvinvointisi hyväksi.
Ke 28.11. Bussiretki Raskasta Joulua -konserttiin Tampere-taloon.

 

Ilmoittaudu tapahtumiin hankevetäjä Marja-Liisa Suomalaiselle marja@sirium.fi tai tekstiviestillä gsm 040 578 0782.

Lisätietoja hankkeesta yrittäjien uutiskirjeissä, Sydän-Hämeen Yrittäjät -facebook-ryhmässä, Luopioisten ja Pälkäneen Yrittäjien fb-sivuilla sekä www-sivuilla. Jos kiinnostuit, ilmoita yhteystietosi hankevetäjä Marja-Liisa Suomalaiselle marja@sirium.fi tai tekstiviestillä gsm 040 578 0782.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.