Vehoniemi-ajo: Vanhat autot vetivät väkeä Aitooseen

Kyläkaupan lastauslaituri muuntuu moneksi

Aitoon kaupan lastauslaituri venyy moneksi. Kesän aikana se palveli keikkalavana, jossa esiintyivät niin Jukka Nousiainen kuin Tim Creole & Hot Rods. Lauantaina lastauslava muuntui ruokapöydäksi, jonka äärellä vanhojen autojen harrastajat viettivät ruokataukoa.

Vehoniemen automuseon kesän huipentanut Vehoniemi-ajo kurvaili tänä vuonna Aapiskukolta Sahalahden ja Sappeen kautta Aitooseen, jossa autoharrastajat tutustuivat kylään ja kyläläiset sekä autovanhusten perässä kauempaakin liikkeelle lähteneet retroautonäyttelyyn.

Pitkän autoletkan kruunuihin kuului muun muassa 97-vuotias Rolls Royce Silver Ghost Aplhine Eagle. Mukana oli myös monta upeaksi laitettua takavuosien dollarihymyä.

Kaikki eivät osanneet iloita siitä, että harrasteajoneuvojen joukossa oli nuoruuden automalleja. Se nimittäin todistaa, että kilometrejä on kertynyt myös ratin takana.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.