Muodonmuutoksia ry edistää tieteen, taiteen ja yleisön välistä vuoropuhelua

Muodonmuutoksia ry toimii Pälkäneellä, Luopioisten kirkonkylässä, kotipesänään vireän kylän keskus, Mikkolan Navetta, jossa yhdistyksellä on näyttely- ja työtiloja.

Muodonmuutoksia ry perustettiin vuonna 2006 edistämään tieteen, taiteen ja yleisön välistä vuoropuhelua.

Toimintamme kipinä on eri tieteen- ja taiteenalojen rajat ylittävä yhdessä ajatteleminen ja toimiminen, uudet kohtaamiset tieteen ja taiteen tekijöiden ja kulttuurin kuluttajien välillä sekä yhdessä oppiminen. Yhdessä tekeminen ja kokeminen synnyttävät kiehtovia näyttelyitä ja muita tapahtumia. Järjestämme yleisöluentoja eri tieteenaloilta, taidenäyttelyitä, seminaareja, konsertteja, työpajoja ja koulutustilaisuuksia – onpa yksi runoantologiakin tullut julkaistua.

Muodonmuutoksia ry:n ainutlaatuinen näyttelykonsepti ja koko toimintaperiaate perustuu itse tieteen olemukseen: tiede on vapaa, jatkuvasti itseään korjaava, muuttuva ja uutta etsivä. Järjestelyissä tukenamme on joukko talkoolaisia, ja jäseniä on eri aloilta ja eri puolilta Suomea.

Yhdistyksen tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat Pälkäneen kulttuuripalvelut, Valkeakoski-opisto, Kulttuuriyhdistys Mikkolan Navetta ry, Sydän-Hämeen Lehti ja Pitskun kulttuurikirkko.

Yhdistyksemme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton ja jäseniksi pääsevät kaikki elämän eri ilmiöistä kiinnostuneet henkilöt. Tule mukaan seuraamaan tapahtumia tai toteuttamaan niitä kanssamme.

 

Muodonmuutoksia ry

Keskitie 5, 36760 Luopioinen

p. 0456042999

http://muodonmuutoksia.wordpress.com

Hallitus: Tiina Poutanen (pj.), Outi Nummi (varapj.), Seppo Rinne (sihteeri), Erkki Kaukonen, Jukka T. Lehtonen, Päivi Loukamo, Heli Mäkinen ja Pia Suhonen.

 

 

 

Luentosarja ja taidenäyttely kertovat lehtivihreän merkityksestä

Klorofylli, valoherkkä pigmentti on yhdistyksemme seuraava, lehtivihreään keskittyvä tapahtumakokonaisuus. Sen tarkoituksena on kertoa lehtivihreän merkityksestä ekosysteemille ja sitä kautta koko maapallon elämälle ja tulevaisuudelle. Tulossa luentosarja keväällä 2019 ja taidenäyttely kesällä 2019. Seuraa tapahtumien edistymistä  FB:n kautta: www.facebook.com/muodonmuutoksia

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?