Naivistit Art Villa Armaassa

Naivistit ovat jälleen saapuneet Art Villa Armaaseen Kangasalan Pikonlinnaan. Töitä on esillä kaikkiaan kymmeneltä taiteilijalta. Kangasalta mukana on Kyllikki Lahtinen, näyttelyn muut taiteilijat ovat Kia-Maria Aho, Margit Hakanen, Christian Jytte, Maija Kanerva, Milja Kuusela, Minna Lehväslaiho, Talvikki Lusa, Leena Mäkinen ja Kikka Nyrén.

Suurin osa esillä olevasta taiteesta on ennen näkemätöntä, Villa Armaaseen tehtyä. Näyttely on avoinna 31.lokakuuta saakka keskiviikosta perjantaihin kello 16–19 ja lauantaista sunnuntaihin kello 12–18.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?