Yrittäjäporukassa on helpompi lähteä liikkeelle

Pälkäneen ja Luopioisten yrittäjät nousivat elokuun lopussa kanootteihin ja suuntasivat Luopioisten Rajalansaareen. Ohjattu melontaretki käynnisti hyvinvointihankkeen, joka kannustaa yrittäjiä liikkeelle ja pitämään itsestään huolta.

Yrittäjät kokoontuvat liikkumaan sekä nauttimaan luonnosta ja kulttuurista. Tapahtumien puhujiksi ja ohjaajiksi kutsuttavien hyvinvointialan asiantuntijoiden ja ammattilaisten opastuksella tehdään muun muassa pakastettavia yrittäjälounaita.

Selviytymistarinoiden illassa muutama yrittäjä kertoo oman tarinansa. Lisäksi kuullaan tietoa ja kannustusta, jonka turvin jaksaa vaikeiden aikojen yli.

Hyvinvointihankkeelle on tarvetta, sillä yrittäjän arki on usein hektistä ja stressaavaa. Jopa kolmasosa yrittäjistä kokee työkykynsä laskeneen. Yrittäjän voi olla vaikea irrottautua työstä, joka ei tule tekemällä valmiiksi. Yrittäjäporukassa liikkeelle lähteminen voi olla helpompaa.

Pälkäneen ja Luopioisten yrittäjäyhdistykset saivat kaksivuotiselle hyvinvointihankkeelleen EU:n Leader -rahoitusta sekä Luopioisten Säästöpankkisäätiön tukea. Hankkeen tapahtumat ja kerhot ovat avoimia kaikille Pälkäneen seudun yrittäjille.

Pälkäneen seudun Yrittäjien Hyvinvointihanke käynnistyi elokuun lopussa opastetulla melontaretkellä Rajalansaareen.

Yrittäjien hyvinvointihanke syksyllä 2018

Ajankohta Tapahtuma
Su 16.9.
klo 14-17
Päiväretki Laipassa, lähtö Pihtilammelta. Nuotio-, kävely- ja hölkkäryhmät.
Ti 18.9.
klo 20
Lihaskunto- ja liikkuvuustesti Luopioisten liikuntahallilla.
Ke 19.9.
klo 20
Lihaskunto- ja liikkuvuustesti Onkkaalassa Harjutuulen salissa.
Ke klo 19 alkaen 26.9. Yrittäjien liikuntakerho. Kokoontuu viikoittain vuorotellen Onkkaalassa ja Luopioisissa harrastamaan liikuntaa yhdessä monipuolisesti eri vetäjien johdolla. Ajankohta saattaa vaihtua niinä viikkoina, kun ohjelmassamme on sisäliikuntaa.
Ke 10.10.
klo 18-21
Selviytymistarinoiden ilta Kankahuven saunalla, vertaistarinoita elävästä elämästä. Aloitamme illan pienryhmissä ulkoliikunnalla, jonka jälkeen on mahdollisuus saunoa. Tarinoiden osuus alkaa klo 19.30. Tarjolla pientä iltapalaa.
Lokakuussa Yrittäjien ravintokerho kokoontuu ensimmäisen kerran. Kerhossa kokataan yhdessä kiireisen yrittäjän lounaita ja välipaloja, jotka saa pakasterasioissa mukaansa. Mukana tieto-osuus ravitsemuksesta.
To 15.11. Hyvän elämän työpaja 1. Tule voimaantumaan ja tekemään haluamasi muutos oman hyvinvointisi hyväksi.
Ke 28.11. Bussiretki Raskasta Joulua -konserttiin Tampere-taloon.

Ilmoittaudu tapahtumiin hankevetäjä Marja-Liisa Suomalaiselle marja@sirium.fi tai tekstiviestillä gsm 040 578 0782.

Lisätietoja hankkeesta yrittäjien uutiskirjeissä, Sydän-Hämeen Yrittäjät -facebook-ryhmässä, Luopioisten ja Pälkäneen Yrittäjien fb-sivuilla sekä www-sivuilla. Jos kiinnostuit, ilmoita yhteystietosi hankevetäjä Marja-Liisa Suomalaiselle marja@sirium.fi tai tekstiviestillä gsm 040 578 0782.

 

Hyvinvointihankkeen tavoitteena on lisätä yrittäjien jaksamista ja työkykyä. Melontaa kokeilemassa Sari Päätalo ja Suvi Simola.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?