Ensimmäiset Luja-Lukon pojat maajoukkueleirille

Aleksi Räväsmäki (vasemmalla) sai kutsun leirille, josta muodostetaan poikien nuorin korismaajoukkue.

Pälkäneen Luja-Lukon Aleksi Räväsmäki ja Topi Rönni saivat kutsun alle 14-vuotiaiden poikien juniorimaajoukkueleirille. Kisakalliossa lokakuun lopussa järjestettävälle Susi All Star -leireille osallistuu 64 pelaajaa. Nelipäiväisen leirin jälkeen ikäluokan lupaukset jaetaan kahdeksaan joukkueeseen, jotka pelaavat toisiaan vastaan. Nuorimman ikäluokan maajoukkue nimetään tämän jälkeen.

Pälkäneen alle 14-vuotiaista pojista myös Oskari Ketola ja Valtteri Raatikainen olivat mukana aiemmilla leireillä. Ikäluokka pelaa korkeimmalla sarjatasolla, sillä Luja-Lukko muodosti Raholan Pyrkivän kanssa U15-poikiin yhteisjoukkueen, joka osallistuu SM-sarjaan ja Baltian liigaan.

Aleksi Räväsmäki ja Topi Rönni ovat Luja-Lukon ensimmäiset poikapelaajat, jotka on kutsuttu junnumaajoukkueleiritykseen. Tytöistä Roosa Taipale ja Hanna Hirvonen ovat osallistuneet Susi All Star -leireille. Yhteisjoukkue RaLu:n riveissä U17-tyttöjen SM-sarjaa pelaava Hanna Hirvonen kuuluu U16-ikäluokan maajoukkueeseen. Mukana on 40 pelaajaa ja tähtäimessä ensi vuonna pelattavat nuorten EM-kilpailut.

Pyrinnössä nykyisin pelaava Eemeli Niemi kuuluu saman ikäluokan poikamaajoukkuerinkiin.

Tapparassa nuoretn SM-sarjaa pelaavalla Topi Rönnillä (vasemmalla) olisi käyttöä myös korpiallokentillä. Luja-Lukon kasvatti sai kutsun Susi All Star -leirille.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>