Poliisi pysäytti kuskeja Suoramalla

Poliisin liikenneyksikön partiointi Kangasalan Suoramalla ei ollut turhaa sunnuntai-iltana.

Hieman puoli yhdeksän jälkeen partio teki havainnon ajokiellossa olevasta miehestä, joka kuitenkin oli autolla liikkeellä. Poliisin huomattuaan mies kiihdytti vauhtia ja lähti pakenemaan poliisia Aakkulantietä pitkin. Poliisin mukaan pakenevan auton kuljettaja ajoi huomattavaa ylinopeutta ja rikkoi useasti liikennesääntöjä, mutta pysähtyi lopulta Tanhuantien päähän. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe ja huumepikatesti näyttivät nollaa. Poliisi otti haltuunsa autosta löytyneen nyrkkiraudan. Kuljettajaa epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vaarallisen esineen hallussapidosta.

Puoliltaöin poliisi pysäytti tarkistusta varten henkilöauton samoilla kulmilla Vääränkalliontiellä. Autoa kuljetti hieman alle 40-vuotias mies, jolle puhalluskoe näytti nollaa mutta huumepikatesti positiivista. Kortittomalla kuskilla oli ennestään kirjattuna kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta neljä kappaletta vuoden aikana. Verikokeessa käytettyä miestä epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?