Jäteastioiden tyhjennyspäiviin muutoksia

Jätekuljetuksia on kilpailutettu uudelleen Pirkanmaan Jätehuollon toimialueella. Sekajätteen tyhjennykset kilpailutettiin muun muassa Kuhmalahdella ja Pälkäneellä. Uudet urakat käynnistyvät lokakuun alusta. Urakoiden reittejä järjestellään parhaillaan, ja tyhjennyspäiviin ja -viikkoihin tulee jonkin verran muutoksia. Tyhjennykset vakiintuvat siirtymäajan jälkeen tietylle viikonpäivälle.

– Ei siis kannata hätkähtää, jos tuttu kuljettaja ei tyhjennäkään jäteastiaa totuttuna päivänä. Kaikki tyhjennykset hoidetaan, eivätkä muutokset edellytä asiakkailta yhteydenottoa. Maltti on valttia! sanoo tekninen päällikkö Timo Varsala Pirkanmaan Jätehuollosta.

Oman jäteastian tyhjennyspäivän voi tarkistaa Pirkanmaan Jätehuollon sähköisestä asioinnista osoitteesta www.pjhoy.fi/verkkopalvelut.

Kaikkiaan Pirkanmaan Jätehuollon alueella jätteitä kuljettaa 24 kuljetusurakoitsijaa. Jäteautoja on liikenteessä 52 ja kuljettajia 98. Päivittäin tyhjennetään noin 12 300 jäteastiaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?