Flamencossa tanssi ja musiikki ovat yhtä

Camino Flamenco -kollektiivin muodostavat kitaristi Toni Jokiniitty, tanssijat Erika Alajärvi, Tove Djupsjöbacka ja Marja Rautakorpi. Kuva: Matti Sten

Camino Flamenco -kollektiivi esittää Decádas – Flamencon voimaa! -teoksen Kangasala-talossa torstaina 11.10. kello 19. Ennen konserttia kello 18 tanssija Tove Djupsjöbacka esittelee teoksen.  Camino Flamenco -kollektiivin muodostavat tunnetut ja tunnustetut flamencotaiteilijat kitaristi Toni Jokiniitty, tanssijat Erika Alajärvi, Tove Djupsjöbacka ja Marja Rautakorpi. Lokakuussa seitsemälle paikkakunnalle saapuvan esityskiertueen taiteilijavieraana nähdään Helsingin XX Flamencofestivaalilla viime helmikuussa ihastuttanut ruotsalainen flamencolaulaja Marianne Holmboe.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?