Auto rajusti ulos Pälkänevedentiellä

Suuri ylinopeus vei auton tien pientareelle ja yhden sairaalaan perjantaina Pälkänevedentiellä. Poliisi lähti selvittelemään iltayhdentoista jälkeen vauhdilla ojaan ajaneen kohtaloa kuutisen kilometriä Lahdentien risteyksestä.

Kolaripaikalta löytyi noin 70 metrin matkan vierintäjäljet ja tien reunamilta romuttunut auto keula tulosuuntaan sekä kaksi parikymppistä tamperelaismiestä. Heistä ensimmäinen mittautti alkometriin lukemiksi 0,7 milligrammaa litrassa eli noin 1,4 promillea ja kertoi menettäneensä auton hallinnan noin 120–180 kilometrin tuntinopeudessa. Tajuttomana paikalta löytynyt toinen mies kuljetettiin sairaalaan.

Auto romuttui pahoin ulosajossa.

Poliisi kirjasi epäilyt törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisista, törkeistä rattijuopumuksista, vammantuottamuksesta ja ajoneuvorikkomuksesta.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentit (3)

 1. simomyllykoski

  Tuo juttu todistaa juuri sitä, mistä täällä toisaalla siitä alkoholin petollisuudesta kirjoittelinkin. Ja sen ”väärän kuninkaan päivä” taisi olla tuossakin tapauksessa ajankohtana. Yleensä varsinkin nuoret miehet luulevat ”pienessä sievässä” olevansa lähes Timo Mäkisen veroisia suhareita, mutta eivät sentään kaikki onneksi!

  Vastaa
  • hipam

   Niin, tai ainakin kun musiikki muuttuu mieleiseksi saattaa kaasupoljin vain painua ja painua. Kyseessä ei välttämättä ollut itsestään kovia luuloja, vaan vauhdin maku.

   Vastaa
   • simomyllykoski

    Ohitteluista päätellen ja ”huippukuskeja” havainnoiden ovat kyseessä yleensä nuoret kokemattomat, vähän kaljoissakin olevat tosi usein. Mutta kai se jumputuskin passivoi omalla tavallaan sitä älypuolta…

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>