Paljon onnea päikky, paljon onnea vaan!

Liutun päiväkodissa juhlittiin kymppisynttäreitä syyskuun puolen välin tienoilla. Omenamehumaljojen jälkeen päästiin kakkukahville ja konserttiin, kun televisiostakin tuttu Siina & Taikaradio pisti pikkuväkeen ja aikuisiinkin vauhtia. Juhlaan oli kutsuttu päiväkodin nykyiset asiakasperheet. Siina saikin konsertoida illan aikana kahdesti: ensin päiväkodin yläkerrassa toimivien Pätkämäen ja Velmuvaaran osastojen väelle, ja tämän jälkeen alakerrassa toimivien Touhutörmän ja Reuhurinteen porukalle. Konsertit toteutettiin yhteistyössä Konserttikeskuksen kanssa.

Siina & Taikaradio viihdytti juhlaväkeä Liutun päiväkodin kymmenvuotissynttäreillä.

Siina & Taikaradio viihdytti juhlaväkeä Liutun päiväkodin kymmenvuotissynttäreillä.

Juhlissa herkuteltiin – totta kai – syntymäpäiväkakulla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?