Abbaa pianolla

Vehoniemen Automuseolla kuullaan Abbaa pianisti Tonu Naissoon tulkitsemana.

Musiikkitarina tuttujen ja vähemmän tunnettujen melodioiden siivittämänä kuullaan lauantaina 20.10 ja sunnuntaina 21.10. kello 14 Vehoniemen Automuseolla. Musiikista vastaavat Vehoniemen museomuusikot Tonu Naissoo ja Heikki Mäenpää.

Heikin poika Jussi-Heikki Mäenpää on käsikirjoittanut juonnetun Abba by Piano -musiikkitarinan. Tarina perustuu maailmankulun Abba-yhtyeen tarinaan ja lauluihin, jotka saavat uusia ulottuvuuksia jazzpianisti Tonu Naissoon niitä tulkitessa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>