Marjamaasta seuraaja Kivinevalle – Kangasalan uusi kehitysjohtaja tulee Vantaalta

Patrik Marjamaa.

Eläkkeelle jäävän kehitysjohtajan Jarmo Kivinevan seuraaja on selvinnyt Kangasalla. Kunnanhallitus valitsi tehtävään Vantaan talousjohtajan Patrik Marjamaan. Hallitus perusteli valintaansa Marjamaan koulutuksella, sopivalla työkokemuksella, haastattelussa saadulla vaikutelmalla ja soveltuvuusarvioinnin tuloksella.

Tehtävään saapui määräaikaan mennessä yhteensä 30 hakemusta. Viisi hakijaa kutsuttiin haastatteluun ja näistä Marjamaa yhdessä hallintotieteiden tohtorin Jari Kolehmaisen kanssa edelleen soveltuvuusarviointitestiin.

Hallinto- ja kauppatieteiden maisteri Marjamaa on aiemmin työskennellyt Vantaan talousarviopäällikkönä, Kirkkonummen kunnan laskentapäällikkönä ja Askolan kunnan hallintojohtajana.

Kehitysjohtaja muun muassa johtaa kuntasuunnittelua ja koordinoi tiedolla johtamista. Hän osallistuu alueiden käytön suunnitteluun, valmistelee kaupunkistrategiaa, kehittää kaupungin elinvoimaa ja kilpailukykyä sekä tehokkuutta. Kehitysjohtaja koordinoi osallisuuden kehittämistä ja kolmannen sektorin kanssa tehtävää yhteistyötä. Hän vastaa valmiussuunnittelun johtamisesta, johtaa asiakaskokemuksen kehittämistä sekä osallistuu kaupunginhallituksen ja valtuuston kokoustyöskentelyyn. Lisäksi hän vetää muun muassa kilpailukykyyn ja kaupungin toiminnankehittämiseen liittyviä hankkeita.

Patrik Marjamaa aloittaa kehitysjohtajan tehtävässä 1. marraskuuta.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.