Laine jatkaa KTY-luotsina, Viitanen kertoi politiikan syksystä

Kansanedustaja Pia Viitanen vieraili sunnuntaina Kangasalan Antintien
kerhohuoneella. Kangasalan Kirkonkylän Työväenyhdistys kuuli Viitaselta terveisiä politiikan syksystä.

Kangasalan Kirkonkylän Työväenyhdistys KTY valitsi lokakuun viimeisenä sunnuntaina pitämässään syyskokouksessa yhdistyksen johtoon edelleen Hanna Laineen. Varapuheenjohtajaksi valittiin uusi nimi Jani Loponen. Sihteeriksi valittiin Monica Hannula. Johtokunnan muut jäsenet vuosille 2019–20 ovat Pekka Lahti (taloudenhoitaja), Heikki Salmela, Tommi Rönö, Pasi Sieranoja, Isto Kaarne, Seppo Ojala, Marjatta Pöllänen ja varalla Aira Aarnio sekä läsnäolo-oikeudella Antintien kerhohuonetta vuokraava Pertti Tikka.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?