Björkqvistin rahaston stipendit ja apurahat haettavina

Kangasalan kaupungin Björkqvistin rahaston apurahat ja stipendien hakuaika on käynnissä. Hakuaika jatkuu 23.11. kello 15:een asti. Rahastosta myönnetään stipendejä ja apurahoja Kangasalan perusopetuksen koulusta tai lukiosta päättötodistuksen saaneille opiskelijoille. Stipendin tai apurahan voi saada yliopistossa, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa opiskeluun, tieteelliseen tutkimukseen tai taiteelliseen toimintaan. Apuraha voidaan myöntää niin ikään hakijalle, jonka tieteellinen tai taiteellinen työ edistää Kangasalan henkistä tai aineellista kulttuuria.

Tutkimusapurahoja myönnettäessä jakoperusteina ovat tutkimuksen merkittävyys ja työn edistyminen, tutkimussuunnitelman laatu ja suositukset. Palkkauskustannuksiin ja päivärahoihin tutkimusapurahaa ei myönnetä. Opiskelustipendejä ei myönnetä pelkkään perustutkinto-opiskeluun eikä työharjoitteluun. Myöntäminen edellyttää muun muassa hyvää opintomenestystä.

Apurahoina ja stipendeinä jaetaan enintään 60 000 euroa. Hakemuslomakkeen voi tulostaa Kangasalan kaupungin kotisivuilta osoitteen www.kangasala.fi/kategoria/ajankohtaista/ kautta tai noutaa Kangasalan kaupungin sivistyskeskuksen toimistosta (Kunnantie 1). Stipendit ja apurahat jaetaan 5.2.2019 pidettävässä tilaisuudessa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>