Kangasalalainen Ali-Reza Abdali EPP-nuorten hallitukseen

Kokoomuksen Nuorten Liiton varapuheenjohtaja Ali-Reza Abdali, 24, on valittu Euroopan kansanpuolueen nuorten (YEPP) hallitukseen. Euroopan kansanpuolueen (EPP) nuorten Ateenassa kokoontunut liittokokous on valinnut Kokoomuksen Nuorten Liiton varapuheenjohtajan Ali-Reza Abdalin järjestön hallitukseen kaksivuotiskaudelle. Abdalin vastuulle tulee hallituksen jäsenenä muun muassa järjestön talous.

– Olen otettu ja iloinen siitä tuesta, jota sain vaalissa sisarjärjestöiltämme kaikkialta Euroopasta, Abdali sanoo.

Kangasalta kotoisin oleva Abdali toimii kotikaupungissaan kaupunginvaltuutettuna ja opiskelee kauppatieteitä Tampereen yliopistossa. Hän on myös Kokoomuksen puoluevaltuuston varapuheenjohtaja.

– Eurooppalaiset arvot ovat tällä hetkellä uhattuna Euroopan unionin ulkopuolelta, sen sisäpuolelta ja valitettavasti jopa sellaisten valtioiden taholta, joissa valtaa pitää EPP-puolueen johtama hallitus, Abdali sanoo.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>