Pälkäneen seurakuntavaaleissa äänestetään kunta- ja eduskuntavaalien tahtiin – äänestysvilkkaus yli kaksi kertaa edellisvaaleja kovempi!

Pirkko Kilpinen poikkesi keskiviikkona äänestämään seurakuntatalolla.

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys Pälkäneellä on alkanut kunta- ja eduskuntavaalien tahtiin. Ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä tiistaina äänesti 5,4 prosenttia äänioikeutetuista eli yli 16-vuotiaista seurakunnan jäsenistä. Äänestysvilkkaus on yli kaksi kertaa edellisvaaleja kovempi. Silloin seurakuntavaalien ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä äänesti 2,6 prosenttia äänioikeutetuista.

Ennakkoäänestys jatkuu lauantaihin saakka Pälkäneen seurakuntatalolla ja Luopioisten seurakuntakeskuksessa. Uurnille pääsee kello 9–18.

Lisäksi keskiviikkona 7.11. ennakkoäänestetään kello 12–14 Aitoon koulutuskeskuksessa ja torstaina kello 8.30–10 Pälkäneen yhteiskoululla.

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 18.11.. Silloin äänestämään pääsee kello 11–20 Pälkäneen seurakuntatalolla ja Luopioisten seurakuntakeskuksessa.

  • Tutustu ehdokkaisiin:

Pälkäneen seurakuntavaalien ehdokkaat

Heikki Tikka, Pirkko Kilpinen ja Marja Soininen äänestivät keskiviikkona seurakuntatalolla, jossa juotiin samalla myös torikahvit.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.