Sappeen syyskampanja toteutuu – viikko aikaa hyödyntää kausikorttitarjous

Sappeen kausikorttikampanjan syysjatko toteutuu. Kausikortin saa 140 eurolla, kun varauksen tekee marraskuun puoliväliin mennessä.

Sappee myi viime talveksi yli 17 000 kausikorttia uudenlaisen haastekampanjan siivittämänä: kausikortti luvattiin satasella, jos varauksia kertyisi määräajassa 16 500. Kampanjan hyväksymisestä ilmoitettiin päivä etukäteen, vaikka tavoitteesta oltiin silloin vielä parin tuhannen kortin päässä. Viimeisen päivän aikana kortteja varattiin tuhansittain.

Kausikorttikampanja poiki huipputalven ja Vuoden hiihtokeskus -palkinnon. Tulevan talven kausikorttikampanjan Sappee käynnisti jo keväällä. Tavoiteltu laskettelijamäärää laskettiin 13 777:ään ja hinta nostettiin 120 euroon.

Huhtikuun puolivälissä päättynyt kampanja toteutui, vaikka tavoitteesta jäätiin reilulla 5000:lla.
Syksyn jatkokampanjassa tavoiteltiin alkuperäisestä tavoitteesta puuttumaan jäänyttä 5159 kausikorttivarausta. Hinta nousi 140 euroon.

Kampanjan toteutumisesta ilmoitettiin torstaina, kun kortteja oli varattu reilut 2500. Kausikortit saa 140 eurolla, kun varauksen tekee 15.11. mennessä. Sen jälkeen kausikortteja myydään normaalilla 540 euron hinnalla.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?