Kolmas Touhula-päiväkoti aloittaa Kangasalla

Kangasalla aloittaa tammikuussa kolmas Touhula-ketjun päiväkoti, kun taide- ja kulttuuripäiväkoti Touhula Freesia avaa ovensa keskustassa Torikadulla. Touhula Freesiassa on tilaa 32 lapselle. Päiväkodin toiminta käynnistyy 7.1.2019.

Kangasalla on jo aiemmin toiminut kaksi Touhula-päiväkotia: Touhula VekaraMäki Mäntyveräjässä ja Touhula Kangasala Ilkossa. Yhteensä ketjulla on 170 päiväkotia ympäri Suomen.

Helmi-maaliskuun vaihteessa Kangasalle avautuu myös Pilke-ketjun uusi päiväkoti. Ruutanaan avattavaan luontopainotteiseen päiväkoti Kiuruun tulee sata päivähoitopaikkaa 0–5-vuotiaille lapsille. Kiurusta tulee ketjun toinen päiväkoti Kangasalla, sillä musiikkipäiväkoti Kannel aloitti toimintansa Vatialassa elokuussa 2017. Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on nyt 100 päiväkotia ympäri Suomen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?