Paloasemalle pääsee lauantaina – Samalla käynnistyy sähkölaitteiden riskeihin keskittyvä paloturvallisuusviikko

Kuhmalahden paloasemalla järjestetään Päivä paloasemalla -tapahtuma ensi lauantaina 24. marraskuuta. Kello 11–13 pidettävässä tapahtumassa on mahdollista harjoitella paloturvallisuustaitoja ja tutustua palokunnan toimintaan tehtävärasteilla.

Lauantaina käynnistyy valtakunnallinen paloturvallisuusviikko, joka päättyy pohjoismaiseen palovaroitinpäivään 1. joulukuuta.

Paloturvallisuusviikon tavoitteena on kohentaa suomalaisten paloturvallisuutta ja siihen liittyviä taitoja herättämällä yhteiskunnallista keskustelua. Tänä vuonna teemaviikko keskittyy erityisesti sähkölaitteisiin liittyviin riskeihin ja taloyhtiöiden paloturvallisuuteen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?