Matti Nykänen saapuu jälleen Huippuun – maksuttomat pikkujoulubileet Sappeessa

Matti Nykänen nostattaa tunnelmaa Sappeen pikkujouluillassa.

Sappeen Huippu päätyi viisi vuotta sitten iltapäivälehtiin, kun talvikauden käynnistäjäksi buukattu Matti Nykänen perui keikkansa viime hetkellä. Vuotta aiemmin vankilasta vapautuneella mäkitähdellä oli silloin käynnissä vauhdikkaampi jakso, ja mies tavoitettiin pitkältä baarikierrokselta Jyväskylästä.

Pari vuotta myöhemmin Huipun lavalla nähtiin toisenlainen Nykänen. 100 päivää ilman viinaa -televisiosarjassa mukana olleella miehellä oli silloin takanaan 80 tipatonta päivää.

Lauantaina 1. joulukuuta Nykänen saapuu Sappeen pikkujoulujen tähdeksi. Ennen kello 22 alkavaa maksutonta keikkaa Huippuun katetaan Elämä on laiffii -buffet. Myös majoitus järjestyy edullisesti: Sappeen huoneistohotellista saa kaksi yötä yhden hinnalla.

Etkot hoituvat Vohvelissa, jossa lauletaan perjantaina karaokea kahteen saakka. Vohveli on avoinna myös lauantaiyönä kahteen saakka.

Tulevana lauantaina Huipussa tunnelmoidaan Agentsin tahtiin. Agents & Vesa Haaja nousee lavalle 24.11. kello 22.

Bändi-iltojen bussikyydit Sappeeseen lähtevät Kangasalan Ravintola Pepperin edestä kello 20, Sahalahden K-Market Sahramilta kello 20.20 ja Pakkalan kaupalta kello 20.25. Pälkäneen bussi lähtee kello 21.15  K-Supermarketilta, kello 21.30 Aitoon Honkalasta ja kello 21.45 Luopioisten K-Market Järvikansalta.

Paluukuljetus Sappeesta Luopioisten ja Pälkäneen suuntaan starttaa kello 0.45 ja Kangasalan suuntaan kello 02. Bussiliput saa keikkailtana kello 18 saakka Sappeen verkkokaupasta tai bussista.

Agents & Vesa Haaja saapuu Sappeeseen viikonloppuna.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?