Nuorten projekteille rahoitusta tarjolla – Kantri ry lupaa käyttöön 100–1000 euroa

Kuhmalahdella, Sahalahdella ja Kangasalla toimivan Kantri ry:n kautta on mahdollista hakea tukea nuorten projekteille marraskuun loppuun mennessä. Alueen kuntien rahoittaman ja Kantrin hallinnoiman Nuoriso-Leaderin tavoitteena on käynnistää nuorten ja lasten uutta toimintaa sekä saada nuoret mukaan kehittämistyöhön ja projekteihin.

Projekti voi olla esimerkiksi oman tapahtuman järjestäminen, osallistuminen tapahtumaan tai yhteisten harrastusvälineiden hankinta – aina kuitenkin konkreettinen ja toteutettavissa. Toteuttajaksi tarvitaan joukko yksityishenkilöitä tai nuorten, lasten, pakolaisten tai turvapaikanhakijoiden kanssa toimiva yhdistys. Projektilla pitää olla täysi-ikäinen vastuuhenkilö.

Tuen suuruus on 100–1000 euroa per projekti, mutta enintään 80 prosenttia kokonaiskustannuksista. Projektin kesto voi olla korkeintaan yksi vuosi.

Tukea voi hakea paikallinen yhdistys, muu yhteisö tai ryhmä, jossa on ainakin kolme alle 25-vuotiasta.

Nuoriso-Leader -tukea haetaan kirjallisesti Kantri ry:ltä. Hakuaika on neljä kertaa vuodessa eli helmikuun, toukokuun, elokuun ja marraskuun loppuun mennessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?