Itsenäisyyspäivää juhlitaan perinteisin menoin – Pälkäneen juhla Luopioisten seuratalolla

Pälkäneen itsenäisyyspäivän juhlaa vietetään Luopioisten seuratalolla itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta kello 11.30 alkaen. Kahvitarjoilun jälkeen ohjelmassa runoja, musiikkia ja lasten tekemää ohjelmaa. Puheen pitää pitäjänneuvos Seppo Unnaslahti.

Itsenäisyyspäivänä pidetään jumalanpalvelukset sekä Pälkäneen että Luopioisten kirkoissa kello 10. Jumalanpalveluksen jälkeen sankarihautausmaille lasketaan huomionosoitukset. Pälkäneen kirkolta on kuljetus Luopioisten seuratalolle.

Sahalahdella itsenäisyyspäivän vietto alkaa jumalanpalveluksella kirkossa kello 10. Juhlaa vietetään Kontulassa kello 12, kahvitarjoilu juhlatalossa on kello 11 alkaen. Juhlapuheen pitää tutkijatohtori Elina Mäntylä.

Kuhmalahdella kunniakäynti Vehkajärven sankarihaudalla on kello 9. Jumalanpalvelus Kuhmalahden kirkossa alkaa kello 10, minkä jälkeen on vuorossa kunniakäynti Kuhmalahden sankarihaudalla. Kahvitarjoilu Pentosalissa alkaa kello 11.15. Itsenäisyyspäivän juhlan juhlapuheen pitää Aleksi Tammilehto.

Kangasalan itsenäisyyspäivän vietto alkaa jumalanpalveluksella kello 10, jonka jälkeen on seppeleenlasku sankarihautausmaalla. Puheen pitää valtuutettu Jorma Jussila. Itsenäisyysjuhla Kangasala-talossa alkaa kello 11.30 kahvitarjoilulla. Juhlaohjelma alkaa kello 12.30. Juhlapuhujana on Suoraman koulun rehtori Jyrki Taipale.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?