Kaksi henkilöä loukkaantui kahden henkilöauton välisessä nokkakolarissa Ponsantiellä

Kangasalan ja Oriveden välisellä Ponsantiellä tapahtui kahden henkilöauton välinen nokkakolari maanantaina. Ensitiedote liikenneonnettomuudesta tuli kello 17.42. Molemmissa autoissa oli kuljettajat, jotka kuljetettiin hoitoon Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Toinen kuljettaja jouduttiin irrottamaan autosta. Tie oli onnettomuuden vuoksi liikenteeltä jonkin aikaa kokonaan suljettu.

Pirkanmaan alueella on tapahtunut päivän aikana lukuisia muitakin liukkaudesta johtuvia liikenneonnettomuuksia. Pirkanmaan pelastuslaitos kehottaakin autoilijoita ajamaan maltillisesti ja välttämään liikenteeseen lähtöä.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>