Uusi vuosi otetaan vastaan koko perheen voimin Kangasalla

Vuosi 2019 otetaan vastaan koko perheen voimin Kangasalla. Uudenvuodenaattona Pikkolan Roine-kampuksen ulkoalueella on luvassa muun muassa sambakoulu Roseiran rumpuryhmän ja tulisirkusryhmä Flamman esitykset. Alueella seikkailee Pikkuteatterin satuhahmoja, ja halukkaat pääsevät kiertämään keppihevosradalla ja kokeilemaan heijastinsuunnistusta. Jäähallissa pääsee luistelemaan, ja tapahtumassa on myös kahvi- ja makkaramyyntiä. Kello 16–18 järjestettävän tapahtuman huipentaa kello 18 alkava ilotulitus.

Kuhmalahdella uutta vuotta vastaanotetaan ”pullinkipellolla” eli samassa paikassa, jossa kesäisin järjestetään Kuhmalahti Pulling -tapahtuma. Paikalla on tunnelmallinen kynttilävalaistus ja palokuntanaisten pientä purtavaa. Tapahtuma alkaa kello 19, ja ilotulitus on vuorossa kello 21.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?