Jouluvaloista

Onkkaalan karmeimmat jouluvalot ovat taas Koulutien varrella. Vilkkuneet jo marraskuusta lähtien. Ei tee mieli siellä päin paljon lenkkeillä. Lakihan kieltää ne: valot eivät saa häiritä ihmisiä. Onneksi naapurit ovat tyylitietoisia, heidän valojaan on miellyttävä katsoa ja ihailla.

Lenkkeilijä

Kommentit (4)

  1. Light

    Kyllä näitä valotaiteilijoita löytyy jokaisesta kylästä. Vilkkuvia mauttomuuksia ja kammottavia sähkönsinisiä virityksiä. Ensi joulukuussa voitaisiin järjestää tökeröin jouluvalottaja – kilpailu, Sydärin sivuille kuvat ja äänestys päälle. Pääpalkintona katkaistaisiin sähköt asunnosta kuukaudeksi.

  2. Nimetön

    Kylän makeimmat vilkkuvat värilliset jouluvalot !
    Ihan pakkoko on niissä nurkissa liikkua lenkkeilemässä juuri pimeän aikaan ?
    Päiväsaikaan ne po. jouluvalot eivät ole edes kytkettynä päälle, joten silloin voi siellä suunnalla herkkähipiäisimmätkin lenkkeillä ihan estottomasti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?