Pihat ja jalkakäytävät kuntoon!

Toivon pikaisia ratkaisuja. Kenellä on vastuu Pälkäneellä pihojen ja jalkakäytävien hoidosta? Tarkoitan aurausta ja hiekoitusta. Huonokuntoiset ihmiset eivät pääse rollaattoriensa kanssa, eivätkä ilman, pöperöissä mihinkään, eikä kaikilla ole liukuestekenkiäkään. Huonokuntoistenkin on välttämättä päästävä kauppaan, pankkiin ja muuhun sosiaaliseen toimintaan. Huonokuntoisetkin maksaa veroja.

Marja Mäkinen

Pälkäne

Kommentit (3)

  1. Nimetön

    Rollaattorin nokalle kannattaa asentaa sellainen lisävarusteena myytävä pienikokoinen lumiaura. Huonosti auratuilla pihoilla baana rollaattorille aukeaa sellaisella kuin leikiten. Tavaratelineeseen pussillinen hiekkaa, niin liukkaalla pihalla voi pussista viskoa hiekkaa pitoa parantamaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?