Kuvia Koskista

Eräs uutinen Sydän-Hämeen Lehdessä (16.1.2019) kiinnitti huomioni, vaikka asia ei sinänsä minulle kuulukaan. Uutisessa kerrottiin Kangasala-Pälkäneen yhteistoiminta-alueen esittävän sairaanhoitopäivystyksensä siirtämistä Valkeakoskelta Acutaan Tampereelle perusteluna se, ”että Valkeakoskella ei ole käytössä kuvantamispalveluja”. Kuitenkin Tays kertoi tiedotteessaan jo 29.12.2017, että ”Tays Valkeakosken päivystyspalvelut vahvistuvat alkuvuodesta. Vastedes kuvantamispalveluita on tarjolla vuorokauden ympäri. Valkeakosken kuvantamisen ympärivuorokautinen toiminta käynnistyy 8.1.2018.” Luulisi heidän tietävän. Minusta onkin hieman outoa, että runsaassa vuodessakaan Kangasalan sosiaali- ja terveyslautakunnan, saati sitten lautakunnan esittelijän silmä ei ole siintänyt kuvantamisessa tapahtuneeseen, näin merkittävään parannukseen asti. No, ei se mitään. Mahdollisen siirron ratkaisee Tays, varmastikin pelkältä faktapohjalta. Samaa voisi toivoa päätöksentekoon kaikkialla ja kaikilla tasoilla.

Hannu Uusikartano

Valkeakoski/Puutikkala

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?