Vuoden liikuntateko -palkinto Pälkäneelle – kunta palkittiin Kostia-areenan rakentamisesta

Vuoden liikuntateko -palkinnon vastaanottivat Petri Ketola ja Eero Laesterä. Kuva: HLU

Pälkäne pokkasi perjantai-iltana palkinnon Hämeen Urheilugaalassa Tampereella, kun Vuoden liikuntateko -palkinto myönnettiin kunnalle Kostia-areenan rakentamisesta. Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n myöntämää palkintoa hotelli Tornin Kongressikeskus Pajassa olivat vastaanottamassa Pälkäneen liikunta- ja vapaa-aikasihteeri Petri Ketola ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Eero Laesterä.

HLU:n palkintoraati kiitteli sitä, että liikuntahallihankkeessa on onnistuneesti ja taloudellisesti yhdistetty koululaisten, seurojen sekä tavallisten kuntalaisten tarpeet. Myös Kostia-areenan kytkeminen koko kunnan vetovoimaisuus- ja yrittäjyysteemoihin keräsi palkintoraadilta kiitosta.

– Ihan mukava oli saada tunnustusta tehdystä työstä, onhan hanke kuntakokoon suhteutettuna poikkeuksellinen, Ketola mietti perjantaina.

Ketolan mielestä uuden areenan tilat ovat osoittautuneet varsin onnistuneiksi.

– Toki aina on jotakin parannettavaa, ja asioita hienosäädetään käyttökokemusten perusteella. Käyttäjiltä saatu palaute on ollut pääosin positiivista, ja ainakin ulkopaikkakuntalaiset poikkeuksetta ihastelevat Kostia-areenan olosuhteita, Ketola kertoi.

Kahdeksatta kertaa järjestettyyn Hämeen Urheilugaalaan kokoontui perjantaina suuri joukko urheilijoita, toimijoita, vaikuttajia sekä liikunnan ystäviä. Juhlassa palkittiin vuoden 2018 onnistujia sekä liikunnan ja urheilun muita toimijoita.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.