Auto vaurioitui pahoin hirvikolarissa Kangasalan ja Valkeakosken rajalla

Henkilöautolla liikkeellä ollut autoilija törmäsi hirveen lauantai-iltana viiden jälkeen. Kuljettaja kertoi ajaneensa Kangasalantietä Valkeakosken suuntaan, kun muutama sata metriä Kangasalan ja Valkeakosken rajalta Valkeakosken puolella tielle oli juossut vasemmalta hirvi. Autoilija ei ehtinyt väistää ja yritti jarruttamalla välttää törmäyksen. Hirvi osui suoraan auton keulaan ja siitä tuulilasiin.

Auto vaurioitui törmäyksessä pahoin. Tuulilasi rikkoutui kokonaan ja painautui yläreunastaan auton sisään, ja myös kattoon ja konepeltiin tuli peltivaurioita. Autoilija ei loukannut itseään. Hirvi lopetettiin tapahtumapaikalla riistayhdyshenkilön toimesta.

Kommentit (2)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?