Auto vaurioitui pahoin hirvikolarissa Kangasalan ja Valkeakosken rajalla

Henkilöautolla liikkeellä ollut autoilija törmäsi hirveen lauantai-iltana viiden jälkeen. Kuljettaja kertoi ajaneensa Kangasalantietä Valkeakosken suuntaan, kun muutama sata metriä Kangasalan ja Valkeakosken rajalta Valkeakosken puolella tielle oli juossut vasemmalta hirvi. Autoilija ei ehtinyt väistää ja yritti jarruttamalla välttää törmäyksen. Hirvi osui suoraan auton keulaan ja siitä tuulilasiin.

Auto vaurioitui törmäyksessä pahoin. Tuulilasi rikkoutui kokonaan ja painautui yläreunastaan auton sisään, ja myös kattoon ja konepeltiin tuli peltivaurioita. Autoilija ei loukannut itseään. Hirvi lopetettiin tapahtumapaikalla riistayhdyshenkilön toimesta.

Kommentit (2)

  1. Janni

    Otsikkona auto vaurioitui, vaikka hirvi kuoli? Aivan kuin auton kunto olisi tärkeämpi asia kuin elämä.

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?