Honkalassa herkutellaan maailman suurimman marttaillan merkeissä

Marttaliitto juhlii tänä vuonna 120-vuotista taivaltaan erilaisin teemoin ja tapahtumin. Yksi näistä tapahtumista on maailman suurin marttailta, jota vietetään Suomessa ja ympäri maailman olevissa yhdistyksissä samaan aikaan, torstai-iltana 31. tammikuuta.

Aitoossa paikallinen marttayhdistys, Aitoon Martat, juhlii tänä vuonna kymmenettä toimintavuottaan ja järjestää sen kunniaksi kaikille aitoolaisille avoimen maailman suurimman marttaillan hernekeiton ja pannukakun äärellä. Kaikki kyläläiset, martat, marttojen ystävät tai toiminnasta jollakin tavalla kiinnostuneet ovat tervetulleita Honkalaan nautiskelemaan ilmaisesta sopasta ja hyvästä seurasta. Paikan päällä opastetaan myös villasukan ja sen kantapään neulomisen saloihin ja perehdytään paikallisiin jäteasioihin.

Kattila on pöydässä kello 17–19, ja mahdollisesti yli jäävää hernekeittoa voi ostaa myös mukaan omiin astioihin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?