Lähetyksen kevät on täynnä toimintaa

Seurakuntatalolla tehdään yhdessä monenlaisia käsitöitä.

Pälkäneen seurakunnan lähetystoiminnassa on edessä tuttuun tapaan vilkas kevät. Tehdään ja ollaan yhdessä -piiri kokoontuu Pälkäneen seurakuntatalolla maanantaisin kello 10–13. Paikan päälle voi tulla vaikka vain juomaan kupposen kuumaa tai kutomaan, virkkaamaan tai vaikkapa maalaamaan lähetyksen ja diakonia myyjäisiä varten. Maanantaina seurakuntatalolla on käynyt paljon ihmisiä, ja porukkaan mahtuu aina mukaan. Käsityöleiriä pidetään seurakuntatalolla lauantaina 9. maaliskuuta kello 9–14.

Keskiviikkona 6. helmikuuta alkavat taas suositut torikahviot herkullisine tuoreine leipomuksineen. Lähetyksen torikahviovuorolla pidetään myös hauskat ”joka arpa voittaa -arpajaiset” Pälkäneen ystävyysseurakunta Pilistveren hyväksi.

Uusia vapaaehtoisia kaivataan, joten jos ehtii vaikka leipoa tai lähteä kaatamaan kahvia torikahvioihin, voi ottaa yhteyttä Paula ”Papu” Elorantaan puhelimitse numeroon 041-5074 134. Myös lankoja tai arpajaispalkintoja otetaan kiitoksella vastaan.

Kerran kuussa kokoontuu lähetyksen ja diakonian yhteinen LÄDI seurakuntatalossa kello 13. 11. helmikuuta Ritva laulattaa kouluajan lauluja ja virsiä. Kannattaa miettiä jo valmiiksi oma mieleenpainuvin kouluajan muisto tuokiota varten. Kerran kuussa kokoontuu niin ikään Toivoa naisille- piiri seurakuntatalossa. Seuraavan kerran piiri kokoontuu 24. helmikuuta kello 14.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?