Viesti taipui nyt Pitkäjärvellä – sarjakärki hävinnyt vain kahdesti, mutta molemmilla kerroilla LP Kangasalle

LP Kangasala pelasi tappiottoman tammikuun lentopallon Mestaruusliigassa: ikikova Viesti joutui toteamaan Kangasalan paremmakseen kahden LP:n kohtaamisessa. Pitkäjärvellä käydyssä ottelussa väännettiin viisi erää ennen kotijoukkueen voitonjuhlia luvuin 3–2 (25–17,21–25,25–23,20–25,15–13).

Tappio oli liigaa johtavalle Viestille vasta toinen tällä kaudella. Edellisen tappion se kärsi lokakuussa juuri LP Kangasalaa vastaan.

LP Kangasalan kausi jatkuu vieraspelipainotteisena, ja vieraskiertueella ehditään ratkoa paljon asetelmia pudotuspeleihin. Seuraavat viisi ottelua joukkue pelaa vieraskentällä ja palaa tositoimiin kotisalissaan vasta 23. helmikuuta. Tuolloin on edessä runkosarjan toiseksi viimeinen kierros ja kohtaaminen LP Vampulan kanssa.

Kolmantena sarjassa oleva LP Kangasala voitti kaikki neljä otteluaan tammikuussa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.